Filtrera +

Vi är BE inspired Travel & co

BE Inspired Travel

– Sveriges mest inspirerande digitala resemagasin

Vi, det är jag Elisabet Garcia Dahlbäck – journalist – och min man fotograf Binge Eliasson. I över 20 år har vi arbetat som resejournalister och numer även som oldfluencers. Jag är “mamma” och startade resetidningen Allt om Resor, men också MyTravel magazine som levde ett intensivt liv i början av 2000-talet. Efter det så har vi jobbat för tidningar som RES, Allt om Resor, Damernas Värld, Allt om Mat och många, många andra. MEN – i takt med att tidningsdöden breder ut sig bestämde vi oss för inte längre vara beroende av förlagens dåliga ekonomi där vi som frilansare sett våra arvoden sänkas till en nivå som vi inte kan överleva på. Så vi tog saken i egna händer och drog igång landets ledande resetidning online. Jämfört med de stora förlagen är vi en “underdog” med ett passionerat förhållande till resejournalistik. Vi anser inte att det finns några fina eller fula resmål, huvudsaken är att den som reser kommer hem fullmatad med härliga upplevelser och minnen.

Be Inspired Travel är tidningen för dig som älskar att resa!

Be Inspired & Travel inbegriper såväl några av Sveriges mest erfarna resejournalister och fotografer som art directors, PR-konsulter, copywriters och designers.

BE INSPIRED TRAVEL

– since many years specialised in travel journalism

B is Binge, photographer – E is Elisabet, journalist – together are we BE Inspired Travel, oldfluencers with a complete online travel and lifestyle magazine that offers a vast variety of articles, tests, guides, reviews, maps, offers and a lot more to make the traveller’s life both easier and more fun.
The editorial content follows what’s up in the world as well as the interest of our readers.

Be Inspired & Travel’s editorial staff features some of Sweden’s most experienced travel journalists and photographers as well as Art directors, PR-consultants, copywriters and designers.

Kontakt

Logo_BIT
Redaktionella förfrågningar

Kontakta oss gärna om du har tips, synpunkter, önskemål eller frågor. Vill du att vi ska testa någon särskild produktkategori eller skriva om ett resmål – hör av dig. Vi älskar interaktion med våra läsare, utan er inget magasin! Hör av dig till någon av våra medarbetare eller:
info@beinspiredtravel.com

Vi hörs!

Be inspired Travel
Sveavägen 117
113 49 Stockholm
Sweden
Telefon: 070 – 730 29 25

Elisabet_Garcia

Elisabet Garcia Dahlbäck

Journalist/Redaktör

Elisabet har arbetat som journalist i mer än 35 år, hon har varit chefredaktör på några av Sveriges största månadstidningar som till exempel Sköna Hem och Maison decoration, dessutom startade hon Sveriges största resemagasin Allt om Resor.  Elisabet är en av Sveriges mest erfarna resejournalister och har mottagit flera utmärkelser för sitt arbete, bland annat Dagens Nyheters ”Bästa reseguider” och ”Bästa resesajt” samt Croatian Golden Pen.

Favoritdestination: Just nu Madrid

E-post: elisabet@beinspiredtravel.se
Mobil: 070 – 730 29 25

Binge_Eliasson
Binge Eliasson

Fotograf/Resereporter

Binge Eliasson är prisbelönt fotograf, fotografisk konsult och föreläsare. Han har jobbat som resefotograf/reporter i 30 år och haft ett flertal fotoutställningar i såväl Stockholm som övriga Europa. Han har föreläst om visuell kommunikation för både svenska och internationella företag och även vid University of Art i Pittsburgh. Binge är dessutom Sveriges genom tiderna mest framstående surfare.

Favoritdestination: Havanna, Cuba

E-post: binge@beinspiredtravel.se
Mobil: 070 – 833 45 55

Kim_Dahlin
Kim Dahlin

Copywriter/PR-konsult

Kim har nära 20 års erfarenhet som skribent, copywriter, varumärkesstrateg och PR-konsult. Kim har bott på Irland, i Portugal och Costa Rica och föredrar varma resmål där det bor vilda marina däggdjur.

Favoritdestination: Bahia Drake, Costa Rica

E-post: kim@beinspiredtravel.com
Mobil: 070 – 750 72 77

Danne_Johansson

Daniel Johansson

Art director/Design manager

Danne är vår design-guru som hanterar såväl magasindesign och typografi som webbdesign och grafiska profiler. Danne befinner sig allra helst på kallare breddgrader med sin bräda.

Favoritdestination: White Water, Canada

E-post: danne@beinspiredtravel.com
Mobil: 070 – 960 55 50

Mickaela_Arvor
Mickaela Arvór

Event manager/Projektledare

Micki är projektledare och ansvarig för våra event. Hon är en glädjespridande, glamorös globetrotter som uppskattar pudersnö lika mycket som en margarita på Mexicos vita stränder.

Favoritdestination: Nice, Frankrike

E-post: micki@beinspiredtravel.com
Mobil: 070 – 412 00 87